free template samples

Categorii Template

Cum cumpar template de la HostVision

Plata online cu card Plata online se poate face cu carduri de Visa sau MasterCard prin procesatorii RBS WorldPay, Google Checkout sau PayPal direct catre TemplateMonster USA. Procesul de Comanda si Plata se face direct de pe site folosind butonul "Buy this template".
Plata prin banca cu Factura Fiscala HostVision pune la dispozitia celor care nu poseda un card de credit sau doresc Factura Fiscala plata prin transfer bancar. Taxa de tranzactie este de 5 Euro / template (costuri procesare), pretul final fiind calculat in modul urmator: Pret Template + 5 eur + TVA.

Comanda se face online folosind butonul "Comanda Template". Dupa primirea comenzii se emite o Factura Proforma in baza careia se efectueaza plata prin transfer bancar sau depunere de numerar la caseria bancii. Factura Fiscala este emisa dupa efectuarea platii.
Livrarea Templatelor Cumparate In cazul in care plata se face online cu cardul Template-ul cumparat se poate descarca imediat ce tranzactia a fost validata, iar in cazul platii prin transfer bancar template-ul se poate copia dupa confirmarea platii sau aparitia tranzactiei pe extrasul de cont.
Suport Template-uri HostVision nu ofera suport pentru instalarea, personalizarea si/sau administrarea template-uri achizitionate. Suportul (mail sau chat) este oferit de TemplateMonster pe baza codului de tranzactie!

HostVision CityMaps ABC Domenii

Content is Copyright © 2019 All Rights reserved. Template Monster Web Templates. Web Hosting by Hostvision
Terms of Use | Frequently Asked Questions